Trädfällning

Trädfällning i Blekinge med omnejd

Genomtänkt trädfällning av skickliga arborister kostar. Att chansa med ett billigare alternativ kan bli riktigt dyrt.

Trädfällning är ett potentiellt farligt arbete som bör utföras av yrkesutövare med rätt utrustning, utbildning och försäkring. 

Det finns tyvärr allt för många exempel där det har gått illa. Fällning av träd i bebyggelse kräver ofta att trädet tas ned bit för bit, s.k. sektionsfällning. På så vis skadar man inte känsliga miljöer eller värdefulla objekt i trädets närhet. 

Vi på THC Arborist har lång erfarenhet av trädfällning i Blekinge och närliggande områden. Vi har all utrustning och erfarenhet för att säkert kunna utföra avancerade sektionsfällningar i känsliga park-, stads- och trädgårdsmiljöer. Våra arbetsmetoder gör det även möjligt att sektionsfälla träd otillgängliga för kranar och mobilplattformar. 

Naturligtvis har vi alla relevanta utbildningar, Säkerskog motorsågskörkort AB CE samt liftkort och försäkringar.

Specialist på trädfällning i Blekinge
Trädfällning i Blekinge, Karlskrona

Våra trädfällningstjänster och tilläggstjänster

Det blir mycket att ta hand om efter ett fällt träd och vi erbjuder givetvis tilläggstjänster så som uppkapning till kubbitar. Utforsling av ris och stamdelar om det inte sparas som ved. Vi kan flisa riset på plats och allt som blir kvar är en hög med användbart flismaterial. Det går att lägga på rabatter och som till exempel som utfyllnadsmaterial. Våra tjänster omfattas av:

  • Sektionsfällning, där trädet fälls bit för bit.
  • Markfällning
  • Utskotning av ris och stam
  • Flisning av ris
  • Bortforsling av hela träd
  • Stubbfräsning

Behöver du hjälp med att fälla träd i Blekinge?

Vi är även verksamma i södra Småland och Gotland. Du kan ringa oss eller kontakta oss med formuläret för en kostnadsfri offert.