Stubbfräsning

Stubbfräsning i Blekinge med omnejd

Är stubben i vägen? Fastnar robotgräsklipparen? Ingen panik! Vi fräser bort den åt er. Vi lämnar alltid fast pris på stubbfräsning i Blekinge, Karlskrona och närliggande områden. Ta kontakt för offert redan idag. 

Vi kommer ut och mäter in dina stubbar och för en dialog om vad syftet med fräsningen är. Det är skillnad på att fräsa en stubbe för att anlägga gräsmatta och till exempelvis fräsa för ett tillbygge.

Vi skräddarsyr en lösning som passar era behov. 

Vid stubbfräsning åligger det beställaren / kunden att utföra kabelvisning. Detta görs enklast via ledningskollen.se en gratistjänst på internet. Vi friskriver oss från skador på ledningar kablar och annat som är dolt under jordmassorna. 

Vill du få en uppfattning om kostnaden kan du mäta in dina stubbar enligt nedanstående bild. Kom ihåg att inkludera hela stubben vid mätningen.

guide för att mäta stubbe inför stubbfräsning
Så mäter du stubben inför stubbfräsning

Vad kostar stubbfräsning?

Priset för fräsning är 10 kr / cm diameter stubbe ink moms och RUT. Minitaxa är 1000 kr ink moms och RUT då ingår stubbe upp till 100 cm i diameter. Är det sten, berg eller annat i marken kan vi inte fräsa bort materialet närmast hindret. Stubben skall vara nedsågad till så nära marknivå det är möjligt. Tveka inte, ta kontakt för en kostnadsfri offert.

Behöver du hjälp med att fräsa stubbar i Blekinge?

Vi är även verksamma i södra Småland och Gotland. Du kan ringa oss eller kontakta oss med formuläret för en kostnadsfri offert.