Doughnuts med smördeg
Anna Zyśk har tagit fram ett recept på innovativa smördegsdoughnuts, som passar perfekt för fettisdagen. För att förbereda dem behöver vi följande ingredienser.
Ingredienser:
1 paket smördeg
ägg för att breda ut
socker att strö på toppen
200 ml 30% grädde
30 g strösocker
Hur gör man smördegsdoughnuts?
Det går snabbt och enkelt att tillaga dessa innovativa munkar, och de smakar fantastiskt.
Steg 1 Vik smördegen på mitten och använd ett glas för att skära ut små cirklar. Lägg dem på ett bakplåtspapper, pensla med ägg och strö över socker.
Steg 2: Baka i en ugn som är förvärmd till 220 grader i cirka 12 minuter.
Steg 3. Fyll munkarna med din favoritfyllning. Det kan t.ex. vara vispad grädde med florsocker.
Sådana smördegsmunkar kommer säkert att uppfylla dina kulinariska förväntningar under fettisdagen.