Chokladrulle på 20 minuter: Blanda ägg och socker och du är redo för ett luftigt, sött mirakel

Chokladrulle

Att förbereda en efterrätt när gästerna är på din tröskel är en hel konst. Spara receptet på en enkel men mycket välsmakande chokladrulle. Det kommer att spara i alla situationer.

För degen du behöver:

  • 4 ägg;
  • 1 kopp socker;
  • 1 kopp mjöl;
  • 2 msk. kakao;
  • 0,5 tsk. bakpulver;
  • 2 msk. vegetabilisk olja.

För grädden behöver du:

  • 1 burk kokt kondenserad mjölk;
  • 180 g smör;
  • 2 msk kakao.

För degen, slå äggen med socker, tillsätt resten av produkterna, knåda, häll på en bakplåt fodrad med bakpapper. Koka kexet i 10 minuter vid 180 grader.

För grädden, vispa alla produkter, smörj på kexet. Rulla upp en tät rulle och håll den med bakpapper. Dekorera rullen efter önskemål, svalna och servera omedelbart. Bon appetit!

One Reply to “Chokladrulle på 20 minuter: Blanda ägg och socker och du är redo för ett luftigt, sött mirakel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *