Banoffee cake slår till och med tiramisu. Du kan göra den utan att baka

Banoffee cake

Ingredienser

  • 250 g kex
  • 100 g smält smör

grädde

  • Ingredienser till vaniljsåsen:
  • 1 burk färdig fudgepasta
  • 4 små bananer
  • 300 ml 30-36 grädde
  • kakao för dekoration

Metod för beredning

  • Smula kexen, blanda med smält smör. Sprid i tennet, slå botten och sidorna ordentligt. Kyl i kylskåpet i cirka 30 minuter.
  • Sprid kajmakmassan på den beredda tårtbotten.
  • Skala och skiva bananerna och droppa med citronsaft. Arrangera de skivade bananerna.
  • Vispa crème fraîche, fördela den ovanpå kakorna och strö över kakao. Ställ in i kylen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *